WPK logo combination

Aangescherpte propositie

Wij hebben onze positionering aangescherpt! Met de pay-off ‘We create stories worth telling’ verleggen we de grenzen van merken en helpen hen van A tot Z, van branding, tot campagnes en content. Onze nieuwe positionering gaat gepaard met een nieuwe brand identity en ATL campagne. Dat is vrij uniek voor een bureau: adverteren in print, online én op de radio! Heb jij ons spotje al voorbij horen komen?

Niet bang om het anders te doen

Na 12,5 jaar WPK en de vele transformaties die het heeft ondergaan, hebben we ook nu een zorgvuldige analyse van het huidige landschap gedaan om tot de nieuwe positionering te komen. Wat zien we in de markt? Merken willen zich onderscheiden en willen zichtbaarheid. Maar zien ondertussen ook maandelijks nieuwe trends op zich af komen. Dit versnipperde (media)landschap brengt uitdagingen met zich mee en vereist flexibiliteit. Met de nieuwe positionering bieden we een oplossing voor de uitdagingen van vandaag, met een blik op de toekomst. Met niet alleen een format voor de snelle likes en shares van vandaag, maar een strategie waarbij je klanten lange termijn weet te binden. 

Wayne Parker Kent

Grenzen verleggen

“Dat betekent wel dat je als merk je grenzen moet verleggen” zegt Gerben van der Rijt, Creative Director. “Dat je verder moet kijken dan wat ‘iedereen’ doet of wat je gewend bent. Wij gaan graag een stapje verder om merken hiermee te helpen. En in een landschap dat blijft versnipperen, wordt het nog belangrijker dat je consistent bent in je communicatie. Dat je merk en je boodschap overal herkend worden. Een krachtig verhaal is daarvoor altijd de basis. Een verhaal geeft je merk niet alleen een smoel, maar ook een hart.”  

Altijd gericht op de lange termijn

Daan Zoetmulder, Managing Director, zegt: “Een sterk merk bouw je niet in één dag. En is ook nooit klaar. Je merkverhaal, elke campagne en elke social post is een nieuwe kans om te laten zien wie je bent. Met ons verleden als uitgever van titels als Manners, NSMBL of Culy zijn wij gewend om te bouwen aan de lange termijn. Met verhalen die meer dan de moeite waard zijn voor je merk én je publiek. Diezelfde redactionele aanpak hanteren we nu wanneer we werken aan een merkidentiteit of een campagne.”  

Redactie in het hart van ons bestaan

Wij onderscheiden ons met ons redactionele DNA, het geloof in de lange termijn en de belofte om grenzen te verleggen. We maken content waar mensen voor terugkomen. Als onderdeel van Mediahuis Nederland hebben we daarnaast het netwerk van grote titels dat we gebruiken om waardevolle inzichten op te doen. De miljoenen dagelijkse bezoekers zijn een bron van data, inzicht en inspiratie voor ons werk.

Merken met visie

Zo helpen we verschillende merken met diverse uitdagingen waarbij het snellere medialandschap impact heeft. Van de uitdaging van het binden van klanten aan een eeuwenoud merk tot het lanceren van een nieuwe merk na de lockdowns. Zo ontwikkelen we voor ALDI het contentplatform Altijd ALDI, werken we voor Eristoff aan merkcampagnes en activaties, creëren we voor Samsung al jaren een goede basis aan how-to video content en bouwen we voor Henkel internationaal content en CRM platform Ask Team Clean.  

Samenwerken?

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Dan horen we graag van je!