Over ons

Wij zijn Wayne Parker Kent

Een creatief bureau met de kop omhoog en de blik vooruit. En een heilig geloof in de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven je merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. En verhalen maken het leven van mensen rijker. Win-win. Nog niet overtuigd? Hier heb je nog vier redenen om voor ons te kiezen.

Neem contact op

Niet bang om op te vallen

Elk merk wil zich onderscheiden. Maar dan moet je wel het lef hebben om soms buiten de lijntjes te kleuren. Beetje risico nemen. Vallen is niet erg, blijven liggen wel. Wij nemen je bij de hand en helpen je moedige keuzes te maken. Samen verleggen we de grenzen van je merk.

Redactioneel DNA

Vroeger waren we online uitgever. Dat ging best aardig. We bereikten miljoenen mensen per maand. Hoe? Door verhalen te vertellen waar mensen van smulden. Dat doen we nog steeds, maar nu voor merken. Die redactionele aanpak is niet uit ons DNA te krijgen.

Lange termijn boven korte termijn

Als je niet oppast, raak je bedolven onder een tsunami aan trends. TikTok. NFT’s, Metaverse... Wij bouwen liever aan morgen. Dat wil niet zeggen dat je alle trends moet negeren. Maar wel dat ze moeten bijdragen aan je merk en je publiek. Nu en in de toekomst.

Kletsen over trends?

Datagedreven onderdeel van Mediahuis

Sinds 2019 zijn we onderdeel van Mediahuis. Dat maakt ons het enige onafhankelijke, creatieve bureau dat onderdeel is van een uitgever. Waarom dat boeit? Omdat we elke dag miljoenen bezoekers bereiken. Zo weten we precies wat er speelt in de samenleving.

Ons team - Wayne Parker Kent
Ons team - Wayne Parker Kent
Ons team - Wayne Parker Kent

Over ons team

We komen van heinde en verre. Zijn omgooiers en vreemddenkers. Van klassieke reclamemensen tot verdwaalde journalisten. We verzamelen zoveel mogelijk verschillende perspectieven binnen ons team. Daar wordt ons werk beter van. En de sfeer ook.

Meet the team
Superhelder - Wayne Parker Kent Bier
Superhelder - Wayne Parker Kent Bier
Superhelder - Wayne Parker Kent Bier

Ons bier: Superhelder

Superhelder is ons eigen bier. Bijna net zo legendarisch als wij (ahum). Ook een reden voor die goede sfeer, gaan we niet veel over vertellen. Kom maar langs om hem te proeven.

Kom proosten

Bekijk ons werk

Naar portfolio