Podcast The Brief 2022
Podcast The Brief 2022
Podcast The Brief 2022

Podcast The Brief

Onze podcast over merken, marketing en content. The Brief bereikt ruim vijfduizend luisteraars per aflevering en is daarmee één van de populairste (en oudste!) marketing podcasts in Nederland. Elke week bespreken onze creative director Gerben van der Rijt en head of content Charlotte van Dijk de laatste trends en ontwikkelingen met interessante mensen uit de industrie.

Luister de laatste aflevering

gasten in the brief

Van creatieve ondernemers tot grote namen uit de industrie.

In elke aflevering bespreken we het laatste nieuws met een bijzondere gast. Van creatieve ondernemers tot marketing directors en Industry leaders van merken als Gorillas, Swapfiets, Google en Polestar. The Brief bezorgt je een uniek perspectief op de wereld van marketing & creatie.

awards

Duizenden luisteraars. En inderdaad, een award.

The Brief bereikt ruim vijfduizend luisteraars per aflevering. Daarmee is de show één van de populairste marketing podcasts in Nederland. In 2017 is The Brief onderscheiden met de Best Podcast Award Benelux tijdens de Grand Prix Content Marketing. 

Begin met luisteren
meld je aan

Ben jij onze volgende gast?

Onze gasten komen van heinde en ver. Misschien ken jij, of misschien ben jij iemand die wij absoluut zouden moeten uitnodigen voor één van de volgende shows? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Mede mogelijk gemaakt door