ALDI

Contentmerk Altijd ALDI

Challenge

Hoe kan ALDI zich als supermarktketen onderscheiden van haar concurrenten, meer data genereren en de advertentiekosten omlaag brengen met een contentplatform?

Inzicht

Bij ALDI zit je goed als je tijd en geld wilt besparen. Elke dag zijn er miljoenen mensen op zoek naar antwoorden over recepten, handige tips, feestdagen en het huishouden.

Strategie

ALDI is de positieve bondgenoot die er altijd voor je is en beantwoord deze vragen. En dat gaat verder dan recepten of kookinspiratie, waar de grote concurrenten op focussen. Door ALDI's non-food assortiment zijn ook thema's als Gezin en Huis & Tuin vaste rubrieken op het platform.

Maak kennis met Altijd ALDI

Concept

SEO en organisch verkeer vormen de basis voor het verkeer van Altijd ALDI. Naast de bestaande socials, de folder en de nieuwsbrief, brengt Altijd ALDI unieke videocontent die je vertelt hoe je een kattentaart maakt, tot een handige quiz die je helpt de juiste Best Geteste wijn bij jouw gerecht te vinden. 

Bezoek het platform

Altijd ALDI

Een content platform dat mensen helpt hun tijd en budget slim te besteden met artikelen en video’s, waar je alles ontdekt wat het dagelijkse leven makkelijker maakt. Gebaseerd op bestaande zoekvragen van de doelgroepen. Altijd ALDI helpt je met al je vragen op het gebied van Huis & Tuin, Gezin en Eten & Drinken.

Altijd ALDI YouTube
Altijd ALDI YouTube
Altijd ALDI YouTube

deliverables

Brand Publishing Strategie
Platform (SEO) setup
Design & Branding
Content Strategie
Content Redactie
Video Productie
Maandelijkse Performance Analyse
Concepten & Activaties

Laten we ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Neem contact op