Jongerenonderzoek 2022 | Wayne Parker Kent
Jongerenonderzoek 2022 | Wayne Parker Kent
Jongerenonderzoek 2022 | Wayne Parker Kent

Jongeren​​onderzoek 2022

Wil jij met jouw merk jongeren bereiken? Is jouw doelgroep tussen de 20 tot 25 jaar en ben je benieuwd naar hun interesses? Dan is het Jongerenonderzoek voor jou. Voor het zesde jaar op rij, hebben wij de cruciale vragen gesteld aan Millennials en GenZ’ers. Wat vinden zij belangrijk, wat typeert ze en hoe denken ze over de grote onderwerpen van deze tijd? Meld je aan voor de resultaten.

ontvang hier het jongerenonderzoek

Voor de zesde keer op rij hebben wij met Mediahuis het grote Jongerenonderzoek uitgevoerd. Samen met onderzoeksbureau Mediatest hebben we jongeren gevraagd hoe zij denken over onderwerpen als social media, financiën, klimaat, gezondheid en mobiliteit. Is TikTok al het nummer één social media kanaal, of maakt Instagram een comeback? Hoe staan jongeren nu tegenover merken en sustainability? Het Jongerenonderzoek 2022 geeft die essentiële kennis die je als merk nodig hebt om relevant te blijven voor deze generaties. Schrijf je in en je ontvangt het Jongerenonderzoek 2022 in je mailbox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het Jongerenonderzoek 2022

* indicates required

Selecteer op welke manieren je informatie wilt ontvangen van Wayne Parker Kent:

Je kunt je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven of mailings. Dit doe je heel eenvoudig door op de link te klikken in de voetnoot onderaan de mail. Meer informatie over ons privacy beleid vind je op onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

download voorgaande jongerenonderzoeken

Het Jongerenonderzoek wordt al sinds 2017 uitgevoerd, waardoor je een mooie trend door de jaren heen kan spotten. Download gratis de onderstaande Jongerenonderzoeken voor voorgaande insights over GenZ en Millenials.

live event

ontbijtsessie voor het jongerenonderzoek 2022

Tijdens een gratis ontbijtsessie op 30 juni en 6 juli 2022 delen Mediahuis, Wayne Parker Kent en Mediatest de resultaten van het grote Jongerenonderzoek. Marketeers en agency’s zijn van harte uitgenodigd voor de gratis sessie om te worden bijgepraat over wat millennials en Gen Z belangrijk vinden.


Geef je op via deze link

mede mogelijk gemaakt door