Jongerenonderzoek 2023
Jongerenonderzoek 2023
Jongerenonderzoek 2023

Jongeren​​onderzoek 2023

Wil jij met jouw merk jongeren bereiken? Is jouw doelgroep tussen de 15 tot 35 jaar en ben je benieuwd naar hun interesses? Dan is het Grote Jongerenonderzoek voor jou. Voor het 7e jaar op rij hebben wij de cruciale vragen gesteld aan de jongeren. Wat zijn hun interesses, wat vinden zij belangrijk, wat typeert ze en hoe denken ze over de grote onderwerpen van deze tijd? Meld je aan voor de resultaten.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang het Jongerenonderzoek 2023

* indicates required

Selecteer op welke manieren je informatie wilt ontvangen van Wayne Parker Kent:

Je kunt je op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven of mailings. Dit doe je heel eenvoudig door op de link te klikken in de voetnoot onderaan de mail. Meer informatie over ons privacy beleid vind je op onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Speel in op thema's die jongeren belangrijk vinden

Wat ooit is begonnen als een idee van Wayne Parker Kent om uit te voeren voor onze klanten, is uitgegroeid tot een mooie vaste prik in de mediawereld. Voor het zevende jaar op rij hebben wij, nu ook samen met Mediahuis, het Grote Jongerenonderzoek 2023 uitgevoerd. Met onderzoeksbureau Mediatest vroegen we jongeren hun interesses en hoe zij denken over social media, klimaat, gezondheid en merken. Inzichten die belangrijk zijn om als marketeer te weten op welke thema's je moet inspelen. Het Jongerenonderzoek 2023 geeft die essentiële kennis die je als merk nodig hebt om relevant te blijven voor deze generaties.

Ben jij benieuwd hoe je jongeren kan bereiken met creatieve campagnes, op thema's die écht interessant voor hen zijn? Bij Wayne Parker Kent zijn we gespecialiseerd in het aantrekken van juist die doelgroep met passende content. Van social campagnes, TikTok of brand publishing. Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

Contact

download voorgaande jongerenonderzoeken

Het Jongerenonderzoek wordt al sinds 2017 uitgevoerd, waardoor je een mooie trend door de jaren heen kan spotten. Download gratis de onderstaande Jongerenonderzoeken voor voorgaande insights over GenZ en Millenials.

mede mogelijk gemaakt door