Samsung

Contentplatform Samsung & You

Challenge

De gemiddelde smartphone gebruiker weet niet welke features het allemaal heeft. Het overstappen op een ander merk is gemakkelijker wanneer je jouw telefoon niet door-en-door kent. Wij maken Samsung gebruikers bewust van de voordelen van hun toestel en maken ze trots om een Samsung device te hebben. Zodat overstappen geen optie meer is.

Samsung & You
Samsung & You
Samsung & You

Inzicht

Hoe trotser je bent op je telefoon of device, hoe minder snel je overstapt op een ander merk. Op basis van bestaande SEO zoekvragen helpen we bestaande klanten met het beter leren kennen van hun device. Met makkelijke how-to video's en artikelen leer je alle 'ins en outs' kennen.

Strategie

Op basis van de hoeveelheid van zoekvragen kozen we ervoor ons te concentreren op duurzame hygiene (help) content. Uitleggen hoe het product werkt. De voordelen laten zien. En daardoor nieuwe en huidige gebruikers beter te informeren.

Bezoek Samsung & You
Samsung & You
Samsung & You
Samsung & You

Concept

Samsung & You. Een video-gedreven mediamerk dat zowel op YouTube als Samsung.com inzoomt op de voordelen van een Samsung-telefoon. Gebaseerd op bestaande zoekvragen, zowel branded als non-branded. Samsung & You is ooit begonnen als YouTube kanaal en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de website.

Samsung & You
Samsung & You
Samsung & You

Resultaten

Video's 411
Views 9,5 miljoen
Abonnees 14.800
Maandelijks organisch verkeer 100.000+
Samsung & You
Samsung & You
Samsung & You

Deliverables

Content Strategie
Video Strategie
Video Productie
Redactie
Content Management
Maandelijkse Performance Analyse

Met ons samenwerken?

Laten we ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Connect