Van social strategie tot always on content

Een social strategie die richting geeft, parels van formats en waardevolle always on social content. Wij durven verder te kijken dan de likes en bouwen vandaag al aan de toekomst. Met onze eersteklas social ben je sowieso top of mind.

Social strategie

Klaar om je missie te vertalen naar TikTok, Instagram, Facebook, YouTube of Snapchat? Wij helpen je met de juiste koers. Wij zetten in op trends, maken duurzame hygiene content of taken in op de grappen van de dag. Voor alle relevante platformen. In de geest van jouw merk, in de taal van het kanaal.

TikTok Henkel | Wayne Parker Kent
TikTok Henkel | Wayne Parker Kent
TikTok Henkel | Wayne Parker Kent

Format ontwikkeling

Consistentie en herkenbaarheid maken jouw merk onoverwinnelijk. Wij ontwikkelen formats die jaren mee kunnen. Op Youtube, Instagram, TikTok of gewoon je eigen website.

Social content

Social media marketing is niet meer weg te denken uit de mix. Wij brengen die trefzekere content strategie tot leven en creëren tijdloze content. Stories, TikToks, Reels, we doen het allemaal en maken jouw merk elke dag top of mind.

Social en contentstrategie services
Social en contentstrategie services
Social en contentstrategie services

(Post) Productie

Wil je echt van waarde zijn voor je publiek? Begin met het beantwoorden van al hun vragen. Wij bouwen contentplatforms vol SEO content waar mensen elke dag wat aan hebben. How to’s, tips & tricks en nuttige info zijn het begin van een relatie voor de lange termijn.

TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent
TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent
TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent

TikTok Masterclass

Moet ik met mijn merk op TikTok? Met meer dan 1 miljard actieve bezoekers is dat de vraag die wij de laatste tijd steeds vaker krijgen. Na verschillende campagnes met internationale klanten (en voor TikTok zelf) hebben wij de feiten op een rijtje gezet in een Masterclass TikTok voor bedrijven. Na deze sessie voor marketeers en business leads weet jij of, hoe en waarom jij op met je merk op TikTok moet.

Masterclass TikTok voor Bedrijven

Ontdek wat we voor de socials en content van jouw merk kunnen betekenen

Neem contact op