TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent
TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent
TikTok Masterclass | Wayne Parker Kent

TikTok Masterclass

Moet ik met mijn merk op TikTok? Met meer dan 1 miljard actieve bezoekers is dat de vraag die wij de laatste tijd steeds vaker krijgen. Na verschillende campagnes met internationale klanten (en voor TikTok zelf) hebben wij de feiten op een rijtje gezet in een Masterclass TikTok voor bedrijven. Na deze sessie voor marketeers en business leads weet jij of, hoe en waarom jij op met je merk op TikTok moet.

Wat leer je in deze Masterclass TikTok voor bedrijven?

Altijd al willen weten hoe TikTok werkt voor bedrijven? In deze gratis Masterclass TikTok leer je over de oorsprong en inzichten van het medium, hoe je bereik kan creëren en wat de best practices zijn (met voorbeelden!). Daarnaast gaan we tijdens de workshop ook verder in op benchmarks uit de industrie en wat ons succesmodel is - met een case study ter illustratie. Tot slot is er ruimte voor discussie om te kijken hoe TikTok het beste kan aanslaan voor jouw merk of bedrijf.

relevantie

Is TikTok relevant voor jouw merk of bedrijf?

Een veelgestelde vraag, want kan je met elk merk op TikTok? En met elk budget? In deze masterclass helpen wij jou met het vinden van de juiste hoek om jouw merk op TikTok te lanceren.

Masterclass TikTok van Wayne Parker Kent
Masterclass TikTok van Wayne Parker Kent
Masterclass TikTok van Wayne Parker Kent
doelgroep

Hoe vind je jouw doelgroep op TikTok?

De TikTok community is een uniek publiek dat niet altijd op andere social kanalen te vinden is. Hoe bereik je deze groep? En hoe kan jij ze aan je binden als merk? Wij delen de tips & tricks.

regels

De TikTok 'regels' voor succes

Na verschillende campagnes met internationale klanten (en voor TikTok zelf!) hebben we een succesformule opgesteld met 5 TikTok regels waarvan wij geloven dat elk merk deze zou moeten volgen om bereik te creëren, organisch te groeien en fans voor het leven te krijgen.

Wil jij ook deze masterclass volgen?

Ben je geïnteresseerd om deze gratis TikTok Masterclass Ontbijtsessie te volgen met jouw team? De masterclass is ontworpen voor marketeers, brand managers en communicatieprofessionals die werkzaam zijn bij adverteerders of merken. Schrijf je in via onderstaand formulier en wij laten snel weten of je een plekje hebt weten te bemachtigen.