FedEx The Shipping Channel
FedEx The Shipping Channel
FedEx The Shipping Channel
FedEx

Hoe een merk zich met content beter kan positioneren

Challenge

Ontwikkel een manier om potentiële verzenders te bereiken: Wie verzenden zegt, zegt FedEx. De claim van het merk op de categorie is zeer sterk. Maar hoe kunnen we die claim in digital content verder leggen?

Strategie

Help iedereen de wereld van verzenden te begrijpen: De wereld van pakketdiensten is slechts op een aantal momenten relevant. Op het moment dat je iets wil verzenden en op het moment dat er iets misgaat tijdens het verzenden. Die momenten kon FedEx claimen.

Concept

De eindbestemming voor al je bestelvragen: The Shipping Channel is een wereldwijd contentplatform vol antwoorden voor de meestgestelde verzendvragen. Via lichtverteerbare video’s ontdek je binnen no-time hoe je specifieke pakketten en verzendingen op een veilige manier op bestemming krijgt. FedEx-klant of niet; The Shipping Channel heeft het antwoord.

Productie & Operatie

Schaalbare taalneutrale producties: FedEx bedient wereldwijd verzenders in verschillende taalgebieden en markten. Om de content zo schaalbaar mogelijk te houden, zijn alle video’s taalneutraal geschoten.

Ontdek hoe we jouw doelgroep van dienst kunnen zijn

Neem contact op