Sunweb

Verbreed je sponsorpropositie met content

Challenge

Verbind Sunweb met alle fietsfanaten: Het partnerschap tussen Sunweb en Team Sunweb was meer dan een klassiek sponsorschap. Diepe betrokkenheid bij de wielrenploeg. Langetermijnvisie. Het was er allemaal. Maar hoe kunnen we die bijzondere band nog meer verstevigen en nog meer naamsbekendheid genereren voor dit parterschap?

Bekijk het platform

Strategie

Wat maakt Sunweb speciaal? Toegang tot 's werelds beste fietsers, technici en trainers. Deze vakkennis vormt de ideale basis om breedtesporters te voorzien van waardevolle informatie.

Concept

The Prologue: Een online magazine over de fietslevensstijl met verhalen van fietsers, voor fietsers, over fietsen. Het aanbieden van dagelijkse content geïnspireerd door de professionals en tegelijkertijd de partners van het team een plek bieden om te shinen.

The Prologue Onine Magazine
The Prologue Onine Magazine
The Prologue Onine Magazine

Productie & Operatie

Het platform, de redactionele formule en de redactionele operatie werden allemaal door ons verzorgd. In zowel Nederlands als Engels bleven fietsliefhebbers in alle categorieën op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes, feitjes en trends.

Ontdek The Prologue

Ontdek hoe we een online magazine voor jouw merk kunnen realiseren

Neem contact op