Peugeot

On Track

Challenge

Hoe kunnen we het nieuwe hybride model introduceren met de nadruk op rijplezier?

Inzicht

We luisteren bijna allemaal muziek in de auto. Maar wat als we muziek máken in de auto? Het stille hybride model van Peugeot kan als de perfecte on-the-road muziekstudio dienen.

Strategie

Show The Unheard: De stille hybride motor en akoestiek van de Peugeot zijn ongehoord. Het is een auto waarin je niet alleen muziek kunt spelen, maar ook geïnspireerd kunt raken en muziek kunt maken. Door van de auto een muziekstudio voor onderweg te maken, hebben we de kijk van de mens op hybride auto's kunnen veranderen.

De aflevering met winnares Sarah Burger

Concept

We ontwikkelden een online videoserie genaamd 'Peugeot on Track' waarin we aankomende artiesten uitnodigden om een ​​track te maken geïnspireerd op de weg. Samen met onze host Leona Philippo (singer songwriter) gingen onze artiesten op roadtrip. In iedere aflevering reden onze host en onze artiest naar een voor hen belangrijke plek. Op basis van deze inspirerende reis maakten onze artiesten een track in de auto, welke ze live lieten horen op de bestemming. Het publiek kon stemmen op de beste track en maakte kans op een eigen roadtrip.

Resultaten

Top-of-mind merkbekendheid + 19%
Merkvoorkeur + 78%
Merkassociatie ‘vrijheid’ + 31%
Impressies > 5 miljoen

Kletsen over jouw campagne?

Neem contact op