Na de spannende miniserie Peugeot On Track, waar drie opkomende artiesten de uitdaging tegen elkaar aangingen, was het aan de kijkers om te stemmen op hun favoriete artiest en track. Gingen ze voor de track van Jermaine Fleur, rapper Ginger of toch Sarah Burger? Alle stemmen zijn inmiddels geteld en we kunnen daarom de winnaar bekend maken!  

Roadtrippen in een muziekstudio 

In de serie Peugeot on Track heeft het Franse automerk drie opkomende artiesten uitgenodigd voor een uitdaging: schrijf een nummer tijdens een roadtrip met host van de show Leona Philippo in een van de nieuwe elektrische modellen. Jermaine Fleur, Jorn Ginger en Sarah Burger gingen op roadtrip en hebben ieder hun eigen song gecreëerd, elk in een ander automodel. Jermaine Fleur ging op roadtrip in een 3008 SUV HYbrid, Jorn Ginger in de 100% elektrische Peugeot e-208 en tot slot kreeg Sarah Burger de volledig elektrische Peugeot e-2008 SUV tot haar beschikking. Aan de auto zal het in ieder geval niet hebben gelegen, want dankzij de stilte van de nieuwe elektrische modellen bleek het een geschikte studio om muziek te maken. 

Nadat de drie songs geschreven en opgenomen waren, konden de kijkers van de Peugeot ‘On Track’ serie stemmen op hun favoriete artiest en track. En door dat te doen gelijk zelf kans maken op hun eigen roadtrip in een van de nieuwe elektrische modellen van Peugeot.

De campagne Peugeot On Track werd ontwikkeld door full service content bureau Wayne Parker Kent en MHX, de branded content studio van Mediahuis.

En de winnaar is…

Inmiddels zijn alle stemmen geteld en kunnen we dus de winnaar bekend maken. De artiest met de meeste stemmen is geworden: Sarah Burger! Ze heeft zich tijdens de rit laten inspireren door de natuur, wat zeker duidelijk wordt als je het nummer luistert. Luister hier naar haar winnende track “Toekomst”:

Bekijk alle roadtrips terug