AMSTERDAM – Wayne Parker Kent maakt bekend dat ze One More Thing overnemen. Daarmee is het Apple-, tech- en innovatieplatform hun zesde nieuwe merk van 2017. In totaal bestaat het portfolio van het Amsterdamse mediabedrijf nu uit zestien merken.

Met gemiddeld 850.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 60.000 leden is One More Thing een van de grootste Apple-communities van de Benelux. Naast dagelijks nieuws over Apple-gerelateerde producten, tech en innovatie brengt het online magazine ook wekelijkse reviews, lifestyle-artikelen en opiniestukken. De doelgroep bestaat uit early adopters die geïnteresseerd zijn in technologie, gadgets en de online wereld, met een bovenmodaal inkomen en werkzaam in creatieve sectoren.

De oprichters – Lucas Raggers, Koen van Tongeren en Jan David Hanrath – verkopen hun aandelen aan Wayne Parker Kent. Adriaan Mol blijft aan als aandeelhouder. Wayne Parker Kent verkoopt per direct de display- en native advertentieruimte op One More Thing. Deze zomer komt er een redesign en rebranding van het platform aan.

De redactie blijft ongewijzigd en zal worden aangestuurd vanuit het tech- en innovatiecluster met WANT.nl. Ook na de overname blijft de redactie precies dat doen wat One More Thing zo succesvol heeft gemaakt. Wayne Parker Kent wil bovenal de sterke community behouden. One More Thing blijft hét platform voor Apple- en tech-gerelateerde vragen.

Slaven Mandic, CEO van Wayne Parker Kent, vindt deze overname een logische stap. “One More Thing past perfect in ons tech-lifestyle-cluster met het recent vernieuwde innovatiemagazine WANT.nl. Samen bereiken de websites maandelijks meer dan 1,4 miljoen lezers. Door One More Thing toe te voegen aan ons portfolio groeit ons unieke bereik op de mannelijke doelgroep aanzienlijk.”