Sinds 1 juni hebben we ons team versterkt. Alweer een tijdje geleden, maar toch stellen we deze nieuwe helden graag aan je voor. Beter laat dan nooit, right? We verwelkomden drie talenten in Nederland en één in Duitsland. En alle vier nemen ze een flinke hoeveelheid en diversiteit aan ervaring mee.

Even voorstellen…

Charlotte van DijkBij onze Nederlandse tak van het bureau gaat Charlotte van Dijk de rol van Head of Content vervullen. Bij verschillende tech startups, zoals reisplatform Tripaneer, was zij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor diverse marketingrollen en sloot ze als Strategic Partnerships Manager deals met onder andere GoPro. Daarnaast heeft Charlotte haar eigen online magazine: Feminien.com.

 

Rosanne Nieuwelink

Daarnaast komt Rosanne Nieuwelink van reclamebureau Code d’Azur, waar zij werkzaam was als Resource Manager. Daarvoor werkte ze bij bureaus als Brompton Road en The Valley als onder andere Senior Projectmanager en Head of Email Services. Bij Wayne Parker Kent gaat zij de rol van Traffic Manager vervullen.

 

Jaimy Lenssen

Ook onze nieuwe Projectmanager Jaimy Lenssen neemt de nodige bureauervaring in de evenementenindustrie mee. Hij komt over van Playground Brand Activation waar hij ook werkte als Projectmanager, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor klanten als Disney/Fox en Frank Seltzer. Daarnaast heeft hij ook gewerkt bij Radion Amsterdam en ABInBev in verschillende marketing en communicatie functies.

 

Rouyn Cabaral

Tot slot is ook onze Duitse afdeling van het bureau in Düsseldorf uitgebreid met Senior Strateeg Rouyn Cabaral. Hij komt over van Saatchi & Saatchi Duitsland, waar hij als Senior Strateeg werkte voor klanten als Nivea en Sanofi. Daarnaast heeft hij als strateeg bij verschillende Duitse marketing bureaus, zoals Kontrast Communication.

 

Wayne Parker Kent groeit

Daan Zoetmulder, CEO van Wayne Parker Kent: “Rosanne, Jaimy, Charlotte en Rouyn zijn alle vier top aanwinsten voor Wayne Parker Kent. Hun komst zorgt ervoor dat wij onze huidige en toekomstige klanten nog beter kunnen bedienen. Een mooie volgende stap voor ons bureau.”

Wayne Parker Kent is gespecialiseerd in de strategie, creatie en productie van contentmarketingoplossingen voor klanten als Henkel, Samsung en Sdu. Om de groei te kunnen verwezenlijken, verhuisde het bureau onlangs naar een nieuw pand op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Blijf op de hoogte van wat er speelt via onze LinkedIn.