Pink It Up! op geheime underground locatie in Brussel

Op 25 juni was het zover. Wayne Parker Kent hostte een pre-party als brand activatie voor Eristoff Vodka Pink It Up!. Het nieuwste pre-party drankje werd in Brussel geïntroduceerd op een geheime ondergrondse locatie, die dagen voor het evenement bekend werd gemaakt. Hier konden 550 gasten het echte roze gevoel meekrijgen. En wat is er dan vetter dan een pre-party op een locatie waar je nog nooit hebt gefeest? Om de introductie van Pink It Up! te vieren, transformeerden we een verlaten metrostation in Brussel tot een club. Met een open bar, roze neon en KLAPS als DJ.

Roze maakt alles sterker en creatiever

Voor de brand activation werd Wayne Parker Kent als lead agency gekozen, verantwoordelijk voor de strategie, het concept en ontwikkeling van de campagne. Voor het event werkten we hierbij samen met de Belgische bureaus Wasserman (event & activatie) en Mediamixer (beeld). De activatie kwam naast het event tot uiting met een prikkelende teaser video, social ads, een influencer campagne, online video ads en DOOH-uitingen. De uitdaging vanuit de klant? Om van Eristoff Pink it Up! het heetste drankje van het moment te maken voor iedereen die op weg is naar een party.

Managing director Daan Zoetmulder van Wayne Parker Kent: ‘Wij werken graag voor merken die het lef hebben om dingen anders te doen. Met deze campagne bewijst Eristoff zo’n merk te zijn. Samen met Eristoff voegen we echt iets toe aan het leven van mensen en de cultuur in de stad, op een manier die heel dicht bij het merk ligt.’

De Aftermovie

De Teaser Video

Lees meer over de Eristoff case

Meer weten over de ins en outs van deze campagne?
Lees hier meer over Eristoff Pink It Up!