Day in the City is opgezet door RAI Amsterdam en mediabedrijf Wayne Parker Kent. Het event speelt in op de groeiende behoefte om online lifestyle dichter bij de realiteit te brengen. Tijdens het event, dat in maart 2019 plaatsvindt, ligt de focus op het delen van inspiratie en trends.

Virtualiteit wordt realiteit
Day in the City richt zich volledig op de millennial vrouw. Een doelgroep die over het algemeen online zeer actief is en zich graag laat inspireren door online trends. Tijdens Day in the City wordt de virtuele inspiratie rondom fashion, beauty, lifestyle, food, drinks en interieur tot leven gebracht.

Day in the City

Zintuigen prikkelen en ervaringen delen
Om de online wereld echt naar de realiteit te brengen, zal ook een aantal van Wayne Parker Kent’s online titels in offline vorm aanwezig zijn. “We vertalen de kern van onze platforms naar ervaringen op het event. Daarmee willen we alle zintuigen prikkelen: bezoekers kunnen proeven, zien, beleven en deelnemen. Ze ontdekken de laatste beautytrends bij Beautify, doen moderne interieurinspiratie op bij Roomed, kunnen lekker eten en drinken bij Culy, vinden een waar shopwalhalla bij NSMBL en kunnen energie opdoen bij Bedrock. De activiteiten variëren van yoga tot mini-masterclasses. Daarnaast is er ook volop entertainment”, aldus Slaven Mandic, CEO van Wayne Parker Kent.

Day in the City

Het doorbreken van filterbubbels
“De aandacht van millennials is moeilijk te vangen. Dat is niet gek; per dag worden ze gemiddeld aan 377 reclame-uitingen blootgesteld. Daardoor hebben ze een sterke reclamefilter ontwikkeld. Met onze titels zijn wij in staat om in samenwerking met merken content te creëren die de millennials bereikt. Bij Day in the City combineren we onze online kennis met ludieke offline merkactivaties.”, zegt Dominique Tang, Business Developer bij Wayne Parker Kent.

Day in the City
Day in the City vindt plaats van 29 tot en met 31 maart 2019 in de RAI Amsterdam. De bezoekerscampagne loopt via de kanalen van RAI Amsterdam en via de platformen van Wayne Parker Kent.

Meer weten? Meer informatie over het event en deelname als merk vind je hier.