Services

Bekijk ons werk

Wij bouwen merken van A tot Z

Een sterk merk bouw je niet in een dag. En is ook nooit klaar. Je merkverhaal, elke campagne en elke social post is een nieuwe kans om te laten zien wie je bent. En daarom vinden wij overal wel wat van.

Branding & Positionering

Van startup tot corporate, elk merk heeft een authentieke kern en een uniek verhaal. Maar om relevant te worden en te blijven, moet je een merk wel aandacht geven. Van het creëren van je merkidentiteit tot je merkpositionering, wij zijn jouw frisse blik.

Lees meer

Campagnes & Activaties

Hoe val je op wanneer iedereen schreeuwt om aandacht en niemand tijd heeft om te luisteren? Simpel, door de regels te veranderen en buiten de lijntjes te kleuren. Wij zorgen dat jouw merk indruk maakt met campagnes die de moeite waard zijn. Voor publiek en voor merk.

Lees meer

Social & Content

Nee, je moet niet op TikTok. En nee, je hoeft ook geen podcast. Maar als je het doet, kijk dan verder dan clicks, likes en shares. Doe het zo dat elke post, elke story en elk artikel samen één verhaal vertellen. met ons redactionele DNA weten wij precies hoe dat moet.

Lees meer

Masterclass in TikTok

Moet ik met mijn merk op TikTok? Met meer dan 1 miljard actieve bezoekers is dat de vraag die wij de laatste tijd steeds vaker krijgen. Na verschillende campagnes met internationale klanten (en voor TikTok zelf) hebben wij de feiten op een rijtje gezet in een Masterclass TikTok voor bedrijven. Na deze sessie voor marketeers en business leads weet jij of, hoe en waarom jij op met je merk op TikTok moet.

Meer over onze TikTok Masterclass

Het Jongerenonderzoek

Al zes jaar lang onderzoekt Wayne Parker Kent samen met Mediahuis hoe Millennials en GenZ’ers denken over de grote onderwerpen van deze tijd. Wil jij met jouw merk jongeren bereiken? Is jouw doelgroep tussen de 20 tot 25 jaar en ben je benieuwd naar hun interesses? Dan is het gratis Jongerenonderzoek voor jou.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen doen?

Neem contact op