Services

Bekijk ons werk

Wij bouwen merken van A tot Z

Een sterk merk bouw je niet in een dag. En is ook nooit klaar. Je merkverhaal, elke campagne en elke social post is een nieuwe kans om te laten zien wie je bent. En daarom vinden wij overal wel wat van.

Branding & Positionering

Van startup tot corporate, elk merk heeft een authentieke kern en een uniek verhaal. Maar om relevant te worden en te blijven, moet je een merk wel aandacht geven. Van het creëren van je merkidentiteit tot je merkpositionering, wij zijn jouw frisse blik.

Merkpositionering
Merkstrategie
Communicatiestrategie
Merkidentiteit
Propositieontwikkeling
Lees meer
Wayne Parker Kent Services | Content
Wayne Parker Kent Services | Content
Wayne Parker Kent Services | Content

Content

Hoe kan je met content jouw merk succesvol maken? Wij kijken bij onze contentstrategie niet alleen naar een mooie uitwerking, maar zorgen we ook dat de content goed presteert. Van Brand Publishing tot YouTube series of van podcasts tot een SEO strategie. Met content kan je jouw doelen behalen.

Brand Publishing
Content Strategie
SEO Artikelen
Video
Podcast
Lees meer
Wayne Parker Kent | Social Media
Wayne Parker Kent | Social Media
Wayne Parker Kent | Social Media

Social

Ja, je moet op TikTok. En ja, je moet ook op YouTube Shorts. Maar wanneer je het doet, kijk dan wel verder dan clicks, likes en shares. Doe het zo dat elke post, video of story bijdraagt aan je totale content strategie. En daar kunnen wij je bij helpen.

Social Strategie
Social Content Productie
Social Campagne
Community Management
Lees meer
Wayne Parker Kent services | Campagnes
Wayne Parker Kent services | Campagnes
Wayne Parker Kent services | Campagnes

Campagnes & Activaties

Hoe val je op wanneer iedereen schreeuwt om aandacht en niemand tijd heeft om te luisteren? Simpel, door de regels te veranderen en buiten de lijntjes te kleuren. Wij zorgen dat jouw merk indruk maakt met campagnes die de moeite waard zijn. Voor publiek en voor merk.

Campagne Strategie
Conceptontwikkeling
Campagneontwikkeling
Assets
Lees meer

Het Jongerenonderzoek

Al 7 jaar onderzoekt Wayne Parker Kent samen met Mediahuis en MediaTest hoe Millennials en GenZ’ers denken over de grote onderwerpen van deze tijd. Wil jij met jouw merk jongeren bereiken? Is jouw doelgroep tussen de 15 tot 35 jaar en ben je benieuwd naar hun interesses? Dan is het gratis Jongerenonderzoek voor jou.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen doen?

Neem contact op