De tweede aflevering van Peugeot On Track is live! In samenwerking met Wayne Parker Kent heeft Peugeot weer een te gekke aflevering neergezet. Met deze keer rapper Jorn (Ginger) als gast, een opkomende artiest die je misschien wel herkent van zijn deelname aan The Voice of Holland in 2018. 

Eindbestemming Ahoy

In deze aflevering gaat zangeres en host van de show Leona Philippo samen met Jorn op pad in de Peugeot e-208. Deze geheel elektrische auto is muisstil en daarom de perfecte setting om aan een track te werken. De eindbestemming van deze roadtrip is Ahoy Rotterdam, een plek die veel betekent voor de rapper omdat het zijn einddoel is daar ooit op te mogen treden. “Ik heb een einddoel wat betreft muziek maken”, zegt de rapper. “Ik wil dolgraag een keer optreden bij de Vrienden van Amstel Live. Drankje erbij, feestje bouwen. Dat lijkt me gewoon echt te gek. Daarbij is Ahoy het ultieme grote podium.” 

Drie jaar geleden begon de carrière van Ginger met zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij, met zijn eigen geschreven en gezongen nummer ‘Papa’, veel bekendheid mee kreeg. De rapper haalt voor zijn muziek inspiratie uit levensgebeurtenissen. Zo ook voor dit nummer, waarmee hij een ode brengt aan zijn zieke vader.  

Peugeot On Track

In deze reeks aan drie video’s van Peugeot on Track stappen verschillende opkomende artiesten in de auto bij zangers Leona Phillippo. Met de Peugeot als mobiele muziekstudio, zullen zij tijdens deze reis een unieke track produceren op basis van een lied dat Peugeot samen met Leona heeft laten componeren.

Voor deze campagne was Wayne Parker Kent verantwoordelijk voor de productie en MHX verantwoordelijk voor de distributie.  Een vanzelfsprekende samenwerking waarin strategie, concept en distributie hand in hand gaan.  

Win jouw eigen roadtrip met Peugeot

Na de laatste aflevering kan je stemmen op jouw favoriete track. Hierbij maak je kans op een eigen roadtrip weekend in een Peugeot naar keuze. Bekijk hier de Peugeot pagina om mee te doen.