Peugeot slaat met de motto ‘turn time into quality’ een nieuwe weg in. In On Track, een nieuwe campagne in samenwerking met Wayne Parker Kent en MHX, stappen opkomende artiesten in de auto bij zangeres Leona Philippo. Ze maken een roadtrip waarbij ze langs voor hen bijzondere locaties rijden met veel betekenissen.

Een elektrische Peugeot als muziekstudio

Met de Peugeot als mobiele muziekstudio, zullen zij tijdens deze reis een unieke track produceren op basis van een lied dat Peugeot samen met Leona heeft laten componeren. In de eerste aflevering neemt Jermaine Fleur plaats op de bijrijdersstoel, in aflevering twee en drie zijn dit Jorn Ginger en Sarah Burger. De campagne sluit daarbij naadloos aan bij Peugeots nieuwe wereldwijde merkidentiteit: ‘Lions of our time’; mensen die van ieder moment een ervaring maken.

Vrijheid, avontuur en rijplezier

Jorieke Vlietstra, Marketingcommunicatiemanager Peugeot: “Bij Peugeot vinden we rijplezier ontzettend belangrijk. Onze iCockpit met o.a. een compacter stuur zorgt voor een unieke rijbeleving. Maar we willen ook dat mensen de tijd die ze in hun auto doorbrengen, zien als quality time. Deze campagne brengt onze visie perfect tot leven, op een manier die volledig in lijn is met onze merkidentiteit. On track laat zien waar Peugeot voor staat.”

De campagne is ontwikkeld door full service content bureau Wayne Parker Kent en MHX, de branded content studio van Mediahuis. Een vanzelfsprekende samenwerking waarin strategie, concept en distributie hand in hand gaan.

Daan Zoetmulder, Managing Director van Wayne Parker Kent: “Mooie beelden van auto’s zijn er genoeg. Daarom kozen wij ervoor om de combinatie te zoeken met muziek. Dat zorgt voor een bijzondere dynamiek. Een roadtrip is voor veel mensen de ultieme vorm van vrijheid en avontuur. Een garantie voor inspiratie, bijzondere momenten en rijplezier! Dat in combinatie met goede artiesten, nieuwe tracks en Peugeots hybride modellen is de ultieme campagne ‘On Track’ geworden.”

Win jouw eigen roadtrip met Peugeot

In de laatste aflevering kan er gestemd worden op het favoriete nummer. Hierbij krijgt de winnaar een eigen roadtrip weekend in een Peugeot naar keuze cadeau. Bekijk de Peugeot pagina om mee te doen.