Net op het moment dat we een aflevering wilden opnemen over het post-corona tijdperk, kreeg één van onze hosts corona. De pandemie leeft dus nog. Helaas was dat de teleurstellende boodschap van de afgelopen weken. Heel wat anders dan waar veel merken (en mensen) op hadden gehoopt. Dus hebben we het over commercials met overdreven veel liefde en lust en merken die wel heel gewaagd stelling nemen. En ondanks de onverzadigbare huidhonger moeten we volgens een sociale epidemioloog van Yale nog een tijdje wachten op onze eigen Roaring Twenties. Gelukkig zien we ook iets positiefs terug in alle Summer of Love-commercials.  

In deze aflevering delen Matthijs en Gerben ook weer hun favoriete content. Waar Gerben onder de indruk was van een mooi stuk film als protest tegen het verbod op het homohuwelijk in Rusland, vertelde Matthijs over de verrassende connectie tussen baseball en Sneeuwwitje. Ja, dat lees je goed. Veel luisterplezier. 

🎧  Shownotes 🎧  

De beste content van Gerben:  
Sansara – We will become better 

De beste content van Matthijs:
Nieuwsbrief The Hustle 

De inzichten van een sociale epidemioloog over de nasleep van deze pandemie

Enkele Summer of Love campagnes:
SuitSupply
ExtraGum
Heineken

Het Britse onderzoek naar het effect van diversiteit in commercials

Het interview met fotograaf Mounir Raji in Het Parool bevestigt de noodzaak van diversiteit

 

Verder danken we onze mediapartner Emerce. En mocht je ons willen volgen, abonneer je dan op onze show of volg ons op LinkedInVragen en opmerkingen, stuur vooral een mailtje naar Linn Paulsen via [email protected]