Waarschijnlijk valt het je meteen op: Roomed heeft een nieuw interieur! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om Roomed een nieuwe look te geven, en we vinden het super leuk om het eindelijk aan jullie te kunnen onthullen.

Niet alleen het logo en de layout hebben een transformatie ondergaan, maar ook het menu. Wil je een bepaalde kamer opnieuw stylen of zelfs helemaal verbouwen? Dan staat al je inspiratie handig op één plek. En als je op de homepage even verder scrollt, kom je vanzelf de mooiste binnenkijkers tegen.

Al je interieurinspiratie op één plek

Verder blijven we helemaal zoals je van ons gewend bent. Elke dag publiceren we de meest inspirerende artikelen over alles wat met interieur te maken heeft. Van handige tips, nieuwe trends en fijne binnenkijkers tot de leukste must haves. Of je nu woont op dertig vierkante meter, in een grote villa of op een boot. Houd je van landelijk-klassiek of juist meer van de minimalistische stijl? Ook dan bieden we je genoeg inspiratie. En als je niet kunt kiezen tussen meerdere stijlen, geven we je praktische tips om de stijlen juist met elkaar te combineren.

Maak van je huis je thuis! Wij helpen je daar graag bij.