Het nieuwe jaar is goed begonnen met de komst van onze nieuwe Managing Director Sander Tacx. Hij volgt Daan Zoetmulder op, die twee maanden eerder zijn geliefde Wayne Parker Kent verliet. Daan is op zoek naar een nieuwe uitdaging om zich naar eigen zeggen verder te ontwikkelen. Maar goed, genoeg over Daan. Wie is Sander? 

Sander is geboren om in de communicatie terecht te komen. Als kleine jongen al praatte hij hele reclameblokken mee. En nog steeds is hij gefascineerd door hoe je mensen in beweging kunt krijgen en gedrag kunt sturen met de juiste prikkels. En dat deze jeugddroom werkelijkheid is geworden, blijkt wel uit zijn imposante cv. Maar daarover straks meer. 

Groot sportfan

Als Sander niet aan het werk is, doet hij graag aan sport. De padelbaan of een bootcamp zijn voor hem geen straf. En dat is niet onverstandig, gezien zijn bourgondische levensstijl bomvol etentjes en borrels met vrienden. Als geboren en getogen Amsterdammer past hij goed binnen het team van Wayne Parker Kent. Natuurlijk is hij Ajax-fan, maar zijn passie vindt hij eerder bij basketbal. “Ik ben opgegroeid met de epische wedstrijden tussen de Chicago Bulls van Michael Jorden en de Detroit Pistons. Maar ik kan ook erg genieten van de marketingmachine die de NBA tegenwoordig is. Een goed voorbeeld is de docuserie The Last Dance. Ik ben oprecht jaloers op mensen die deze serie nog voor de eerste keer kunnen kijken; wat een fantastische serie!” 

Rijk bureauverleden

We noemden eerder al dat indrukwekkende CV, want daar staan niet de minste bureaus op. Sander werkte voor MediaRepublic, Lostboys, Boondoggle, Born05 en GUC Agency, maar nu heeft hij zijn hart verpand aan Wayne Parker Kent. “Ik heb enorm veel zin om met deze mooie club slimme en gepassioneerde mensen Wayne Parker Kent verder te bouwen. Veel mensen kennen Wayne Parker Kent misschien nog als pure content agency, maar over de jaren is een veel bredere expertise opgebouwd. We helpen merken nu ook met activaties, campagnes, social content en merkstrategieën. Maar dan wel op onze geheel eigen wijze. Met een unieke, redactionele aanpak. We werken al voor veel mooie klanten, maar dit willen en gaan we nog veel breder uitdragen, zodat we nog meer merken hiervan kunnen laten profiteren.” 

 Zin in een kop koffie of thee om meer over Sander of de visie en services van WPK te horen? Je kunt hem bellen of mailen op 06-52777711 of [email protected]. Of connect met hem op LinkedIn.