Wij zijn 2021 begonnen met een aantal kersverse toevoegingen aan ons team. Boudewijn Klaver (Project Lead), Marie-Louise Toetenel (Sr. Project Manager), Mewael Fitiwi (Sr. Digital Marketeer) en Michelle van Geest (Producer) komen Wayne Parker Kent met hun kennis en kunde versterken.

Maar we willen niet te veel verklappen en de nieuwe gezichten zelf aan het woord laten.

 

Mewael Fitiwi

”Ik ben Mewael en sinds begin dit jaar ben ik werkzaam bij Wayne Parker Kent als marketing strateeg. Voordat ik bij Wayne Parker Kent begon heb ik bij verschillende agencies gewerkt. In de meeste gevallen op functies die op het snijvlak van content en digital marketing liggen. In mijn vrije tijd sport ik graag, bezoek ik een museum en waag ik een dansje op zaterdagavond met vrienden. En last but not least; ik ben een trotse inwoner van Rotterdam!”

”Mijn superpower: Ik kan mij goed inleven in zowel de klant als haar doelgroep. Vanuit die inzichten maak ik een doorvertaling naar content waar de doelgroep blij van wordt.”

Volg Mewael op LinkedIn.

 

Michelle van Geest

”Ik ben Michelle, 32 lentes jong en een geboren Rotterdammert. Ik heb gestudeerd in Breda (leuk studentenleven trouwens) aan de NTHV en daar heb ik mijn studie International Media & Entertainment Management afgerond. Ik heb gekozen voor de richting productie. In die richting heb ik lang geleden ook mijn stages bij 3 op Reis en Koffietijd gevolgd. Uiteindelijk ben ik via productiehuizen richting het managen van online content producties gegaan. Nu ga ik met alle kennis aan de slag als Producer bij Wayne Parker Kent, waar ik uiteraard veel zin in heb.”

”Mijn superpower: Regelen, creatief zijn en vooral veel mooie beelden maken.”

Volg Michelle op LinkedIn.

 

Boudewijn Klaver

”Boudewijn hier, 33 jaar en sinds half februari de nieuwe Project Lead op het Henkel account. Voor Wayne Parker Kent heb ik onder andere bij Accenture Interactive en DEPT gewerkt als Project / Account Manager. Ik woon nu zo’n 12 jaar in Amsterdam. In mijn vrije tijd sport ik graag en probeer ik mijn teken-skills te verbeteren. In oktober ben ik van plan een halve Ironman te doen in Barcelona, dus binnenkort moet ik aan de bak met trainen. Daarnaast spreek ik uiteraard zoveel mogelijk af met vrienden voor een borrel of een hapje eten.”

”Mijn superpower: Getting shit done en de klant zo goed mogelijk meenemen in onze way of working.”

Volg Boudewijn op LinkedIn.

 

Marie-Louise Toetenel

”Ola! Ik ben Marie-Louise. Hiervoor heb ik als Sr. Project Manager aan bureauzijde gewerkt. Daarvoor heb ik gewerkt als Head of Production bij Hunkemöller International. In het weekend kun je me vinden in een mooi bos of aan het strand. Het liefst ga ik vroeg in de ochtend op een mountainbike door het bos, daarna gezellig ontbijten en s’middags met vrienden naar het strand. Dat wordt aangevuld met meer vrienden en daarna met meer vrienden en muziek! En eten! En drank!”

”Mijn superpower: Mam’s opvoeding altijd je beste best doen.”

Volg Marie-Louise op LinkedIn.