Ze woont in het prachtige Utrecht, werkt nu ruim een maand bij Wayne Parker Kent en zorgt voor heel veel gezelligheid: Renée Klumper! Onze nieuwe Creative Copywriter, een baan die op haar lijf is geschreven. Maar wie is dit nieuwe gezicht aan de lunchtafel? 

Renée is een creatieveling in hart en nieren. Aan een toetsenbord heeft ze genoeg om de mooiste verhalen uit haar hoge hoed te toveren. Van merkverhalen tot scripts en social copy, ze doet het allemaal. En ze heeft niet alleen een scherpe pen, maar ook een scherpe blik. De Fotovakschool rondde ze af met een 9. Verder bakt ze graag appeltaarten, heeft een liefde voor kaas, Keizer Kuzco en een goede strand- of boswandeling. Ook is ze gek op lezen en reizen. Het liefst in combinatie. 

Ze heeft de studie Media & Cultuur aan de Universiteit Utrecht gevolgd. Maar daarmee is Renée niet uitgeleerd. Altijd is ze op zoek naar nieuwe feitjes, weetjes, culturen en talen. Niet gek dus dat haar Duolingo streak voor de Turkse taal inmiddels op 103 staat. “Ik wilde altijd al een andere taal leren. Turks is niet makkelijk. Niet alleen is de grammatica compleet anders, ook leer je een nieuw alfabet met bijbehorende uitspraken.” Iyi şanslar!  

Met haar komst veranderde het kantoor ook in een proeftuin. Samen met motion graphic designer Paul is ze een testpanel gestart op zoek naar de lekkerste baklava van Utrecht.

Benieuwd naar de uitslag of naar meer van Renée? Connect met haar op LinkedIn.