In deze aflevering interviewen we Maurice Hols, Executive Vice President en General Manager van Viacom Benelux. Een gesprek over het bouwen van een mediamerk en televisie in het huidige medialandschap.

Ook te beluisteren via Spotify of iTunes!

NIEUWS (03:27)

News UK to advertisers: Run your Facebook ads on our sites

Link naar artikel

How French Directors Megaforce Captured the Spirit of London in Nike’s Wild New Ad

Link naar artikel 

Facebook’s new branded-content guidelines will force some publishers to abandon a business model

Link naar artikel

Nog een ander nieuwtje. Bij Wayne Parker Kent zijn we op namelijk op zoek naar nieuw talent! Bekijk de vacatures.  

INTERVIEW (17:45)

Een aantal quotes:

– “Door een hele simpele propositie te hebben en helder te zijn spreken we een goede niche doelgroep aan waardoor je een sustainable business kan bouwen in de lineaire omgeving.”

– “We zijn een global company en onze visie is dat we eigenlijk een ‘glocal strategie’ hebben. Ik pak alle global assets die goed werken voor mij in dit land en daar voeg ik lokale context aan toe.”

– “Het is wel erg koffiedik kijken, maar ik denk wel dat je gek bent als je geen scenario durf uit te denken waarin geen lineaire televisie meer is.”

– “Als we iets lokaals doen moet het een 360 benadering hebben dus dat mag dus geboren worden op digital of lineaire. The Roast is hiervan een goed voorbeeld. Het is natuurlijk een event, een televisieregistratie, maar ik had het nooit gedaan als ik niet wist dat het hele goede digitale storytelling was geweest voor de doelgroep.

– “Ik denk dat iedere broadcaster midden in de radicale shift zit en het moeilijke is dat we die traditionele situatie gewoon hebben. Je kunt dat niet opeens wegdenken en iets opnieuw beginnen, terwijl dat in sommige gevallen misschien nog wel makkelijker is

Meer weten? Beluister de podcast. 

EXTRA

Matthijs tipt het Photographer of the Year ‘kottke’ 

De beste content volgens Maurice is de Luizenmoeder

Partnership Content Marketing Fast Forward.

Op donderdag 12 april 2018 vindt alweer de 5de editie van het Content Marketing Fast Forward event plaats in het OBA Theater in Amsterdam.

Check www.cmffevents.com en schrijf je vandaag nog in voor deze unieke Content Marketing conferentie in Amsterdam op 12 april a.s.

Profiteer van een speciale WPK The Agency korting door bij het inschrijven gebruik te maken van de promotiecode: CMFF18WPK en ontvang 10% korting van ons op je toegangsbewijs.

Nieuwsgierig geworden naar de hele aflevering? Beluister hier de podcast