Elk jaar lanceert Wayne Parker Kent het grote Jongerenonderzoek. Ook in 2023 is er weer een nieuw onderzoek gestart om het gedrag, de visie en het gebruik van media onder jongeren te testen. Wat vinden zij belangrijk en hoe denken zij over onderwerpen die spelen in deze tijd?

Voor deze 7e editie werken we samen met Mediahuis en Mediatest voor het binnenhalen van de onderzoeksresultaten. In het Jongerenonderzoek geven jongeren (tot 35 jaar) antwoord op vragen over hun (social)mediagebruik, hoe ze aankijken tegen merken en andere interessante topics.

Doe mee aan het Jongerenonderzoek

Ben jij 35 jaar of jonger? Dan willen we zeker jouw mening horen. Wat houdt jou precies bezig? En hoe denk jij over uiteenlopende onderwerpen? Laat het ons zeker weten! Doe mee aan het grote Jongerenonderzoek en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 euro. De vragenlijst duurt ongeveer 10 à 15 minuten en wordt anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor dit onderzoek.

DOE MEE

Primeur op NIMA Marketing Day

Voor marketeers is het cruciaal om te weten wat er speelt onder jongeren. Het Jongerenonderzoek geeft een mooi inkijkje in de belevingswereld, het mediagebruik en gedrag van jongeren. Ben jij ook aanwezig op de NIMA Marketing Day op 15 juni 2023? Dan krijg jij als eerste exclusief de resultaten in een speciale sessie.

Ontbijtsessies voor bureaus en adverteerders

Voor bureaus en adverteerders organiseren we dit jaar weer ontbijtsessies op het kantoor van Mediahuis Nederland (Basisweg 30, Amsterdam). Iedereen is welkom op 29 juni (adverteerders) en 7 juli (bureaus). Kan je al niet wachten? Meld je alvast aan via deze link.

Onderzoeken van voorgaande jaren

Jongerenonderzoek 2022
Jongerenonderzoek 2021
Jongerenonderzoek 2020 – 2 (corona editie)
Jongerenonderzoek 2020
Jongerenonderzoek 2019
Jongerenonderzoek 2018
Jongerenonderzoek 2017

Het Jongerenonderzoek 2023 is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent, Mediahuis Nederland en Mediatest.