Jongerenonderzoek 2022

Meten is weten, en dat is belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat we er een heel onderzoek aan wijden. Hoe ga je anders achter deze inzichten komen van wat er speelt onder Gen Z en Millennials … en vooral voor onze klanten. Want inzicht in wat er speelt, zorgt ervoor dat wij beter kunnen inspelen op de behoefte van klant en consument.

Als je ons al langer kent, weet je dat Wayne Parker Kent in 2018, 2019 en 2020 ook een Jongerenonderzoek heeft uitgevoerd. En na een jaartje vol spanning is het dan eindelijk terug. Iedereen in ons vakgebied weet dat er in één jaar ontzettend veel kan veranderen. Speciaal om deze reden is het dus van (super)groot belang dat het Jongerenonderzoek 2022 massaal wordt ingevuld door iedereen tussen de 18 en 35 jaar.

Als, nee… Wanneer iedereen het Jongerenonderzoek 2022 massaal heeft ingevuld, kunnen we dus een gigantische inhaalslag maken. Wat zal resulteren in hét beste Jongerenonderzoek tot nu toe. Genoeg reden om het in te vullen dus. Mocht je vinden van niet, dan hebben we nog één laatste beloning in de strijd gegooid. Maar liefst 5 cadeaukaarten t.w.v. € 50,-!

Doe mee!

Dus waar wacht je op? Vul het Jongerenonderzoek 2022 in en maak kans op € 50,-! Het onderzoek duurt ongeveer 10-15 minuten.

DOE MEE: https://onderzoek.mediatest.nl/survey/selfserve/571/4803?list=1#

Ben jij als merk benieuwd wat er uit het onderzoek gaat komen? Houd onze website in de gaten!