Welkom!

Bespreek het met onze Managing Director

Sander helpt je graag door met je mee te denken over jouw challenge of briefing, of door antwoord te geven op al je vragen. Bel hem direct of stuur een mailtje naar [email protected] met jouw vraag, briefing of iets daartussenin.

 

Ambitieuze marketing plannen? En extra handjes nodig? 

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

BrandingActivatiePodcastSocialRedactie

 

Dit is hoe het werkt

Even kennismaken, je belt met Jaimy of Linda en bespreekt jouw uitdaging of briefing.

Je kunt na de kennismaking jouw opdracht op de mail zetten, of ervoor kiezen om een workshop met ons strategie- en creatieve team in te plannen om de briefing samen op papier te krijgen.

Na de klap op de briefing gaan wij de conceptfase in. We houden we je op de hoogte van ons proces middels een tussentijdse concept presentatie waarop je feedback kunt geven, en een definitieve concept presentatie.

Als de definitieve conceptpresentatie naar wens is, stellen we een offerte op en gaan we het project voor je uitvoeren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Wayne Parker Kent, een creatief bureau dat jou de verhalen laat vertellen die het waard zijn. Wij verleggen de grenzen van je merk en bouwen merken van A tot Z. Van merkverhaal tot activatie campagnes en van social tot video en duurzame content.

Zo hebben we een succesvolle eigen marketing Podcast The Brief (met 4000+ luisteraars per aflevering), een rits aan TikTok masterclasses met grote merken achter de rug en flink wat know-how van de Metaverse. Ben je nieuwsgierig naar wat je nog meer allemaal doen? Neem dan een kijkje op de pagina Ons Werk.