Er zijn nieuwe gezichten gespot op het kantoor van Wayne Parker Kent… Op onze LinkedIn-pagina heb je al even een sneak peek gekregen. Maar nu kan je deze interessante en creatieve personen, Jos Nuijten (creative copywriter) en Floor Jansen (contentmanager), pas echt leren kennen. 

Onze nieuwe woordenkunstenaar Jos Nuijten

Jos is 32 jaar en woonachtig in het altijd groene Amsterdam-Oost. Inmiddels werkt hij al een maand als creative copywriter bij Wayne Parker Kent. Via de opleiding Fashion & Branding op het Amsterdam Fashion Institute kwam hij terecht bij de Bijenkorf en MADE.COM, waar hij zowel als copywriter als editor werkte.Naast schrijven, hou ik mij bezig met (klassieke) muziek, speel ik piano en maak ik goed gebruik van mij Cineville pas.” Maar daar houdt het zeker niet op. Hij is namelijk ook dol op koken en het bezoeken van een balletvoorstelling of een museum. Wij zijn bij Wayne Parker Kent dus zeker blij met zo’n creatieve copywriter. Meer Jos? Volg hem dan op LinkedIn.

Jos Nuijten Creative Copywriter

Floor Jansen, een creatieveling met overzicht

Floor is een 26-jarige Zeeuwse woonachtig in het mooie Leiden. In maart begon zij bij Wayne Parker Kent als contentmanager op ALDI. Floor is een als journalist afgestudeerde creatieveling, die onwijs goed gaat op lijstjes, lijstjes en lijstjes. En op interieur: “Tijdens corona ben ik mijn eigen bedrijfje gestart in interieuraccessoires, genaamd Hustle & Spice, waar ik nu graag mijn vrije tijd aan besteed.” In het weekend vind je haar vaak op het terras (bij mooi weer), in de kroeg (bij minder mooi weer) of gaat ze erop uit voor een mooie stadswandeling. Deze creatieve contentmanager is dus zeker een ware aanwinst voor Wayne Parker Kent. To do’s in een raptempo afvinken, dat is mijn grote kracht. En altijd plek overhouden voor een toetje. Of zeg je dessert?” Volg Floor op LinkedIn

Floor Jansen

Join us!

Wil je ook bij ons aansluiten? Kijk op de vacaturepagina, en wie weet zit er wel wat voor jou tussen.