Wij hebben ons deze maand versterkt met maar liefst vier nieuwe krachten. Riv Panka (Design Lead), Chris Römer (Sr. Concepter), Niels Carels (Sr. Copywriter) en Stefan Duikersloot (Graphic Designer) worden per direct aan ons creatieve team toegevoegd.

De kersverse toevoeging aan de creatieve equipe brengt diverse kwaliteiten en ervaring met zich mee. Chris komt over van Dept Agency, Riv van The Odd Shop en Niels werkte eerder bij Digitas/Leo Burnett, Likefriends en Heldergroen. Stefan brengt weer een nieuw smaakje met zijn ervaring aan klantzijde; eerder werkte hij als designer voor onder andere B. Building Business.

Riv zal als Design Lead aan het roer staan van ons designteam, waar Stefan ook deel van uit zal maken. Chris en Niels nemen als duo onder andere onze grootste internationale klant, Henkel, creatief onder hun hoede.

Desgevraagd naar de beweegredenen voor hun overstap naar de Baarsjesweg, waren de nieuwelingen eensgezind over de goede sfeer. Hun woorden. Niet de onze:

Riv: ‘Ik voelde me heel erg aangetrokken tot de energie die er op de vloer aanwezig is. Er is veel wil om te presteren, saamhorigheid en positieve bewijsdrang aanwezig. Dat is bij mij voor de leadfunctie doorslaggevend geweest.’

Niels:  ‘Waarom ik voor Wayne Parker Kent koos? De sfeer voelde direct vertrouwd: beetje ouwe-jongens-krentenbrood met een lekker scherp, creatief randje.

Stefan: ‘Na een freelanceproject voor Wayne Parker Kent van een paar weken, wilde ik niet meer weg en heb ik gesolliciteerd. Waarom? Het team en de cultuur. Er is een prachtig balans tussen werk en privé. We kunnen prachtig werk neerzetten en knallen met z’n allen, maar er is vooral sfeer.’

Daar waar zijn nieuwbakken collega’s zich nog enigszins op de vlakte hielden, ging sr. concepter Chris Römer toch wat dieper bij het motiveren van zijn keuze:

‘Voor het bier natuurlijk! Bij de eerste slok superhelder, was het voor mij meteen done deal!’

De vier nieuwe mannen stromen per direct in op klantprojecten voor onder andere Henkel, Samsung en William Lawson’s.