Jongerenonderzoek 2021

Voor het vijfde jaar op rij start Wayne Parker Kent, in samenwerking met Mediatest, het Jongerenonderzoek. Het ijkpunt voor elke marketeer in deze roerige tijden. In dit onderzoek gaan wij kijken naar de drijfveren, voorkeuren en het gedrag van Millennials (geboren tussen 1981 – 1999) en Gen Z’ers (1999 – 2015) in Nederland.

In de vragenlijst worden de Nederlandse jongeren gevraagd over andere hun nieuwsconsumptie, online privacy, hun (social) mediagebruik en vrijetijdsbesteding. Het jaarlijkse jongerenonderzoek is daarom een goede graadmeter voor wat er speelt binnen deze interessante doelgroepen.

Merken kunnen nu ook meedoen

En goed nieuws voor merken die zich richten op deze doelgroepen, want voor het eerst dit jaar kun je als merk meedoen. Hoe? Heel eenvoudig, door zelf vragen en onderwerpen aan te leveren waar je graag antwoord op wilt.

Wil je weten welke social media hot zijn? Of duurzaamheid echt zo belangrijk is? Of heb je een andere, prangende vraag al jaren op de plank liggen? Vertel het ons, dan gaan we er mee aan de slag.

Heb je interesse? Vul dan je gegevens in en dan komen we bij je terug!

DOE MEE

Onderzoeken van voorgaande jaren

Ben je benieuwd naar de onderzoeken van voorgaande jaren? Je vindt ze hier:

Jongerenonderzoek 2020 – 2 (corona editie)
Jongerenonderzoek 2020
Jongerenonderzoek 2019
Jongerenonderzoek 2018
Jongerenonderzoek 2017