Sinds vandaag staat alweer de laatste aflevering van het drieluik Peugeot On Track online. In samenwerking met Wayne Parker Kent en MHX heeft Peugeot drie muzikale afleveringen uitgebracht. In deze derde video is Sarah Burger te gast, een jonge opkomende zangeres uit Rotterdam.  

Bloemendaal aan Zee 

Presentatrice en host van de show Leona Philippo gaat samen met Sarah op pad in de elektrische Peugeot 2008. De roadtrip leidt deze keer naar Bloemendaal aan Zee, een belangrijke plek voor Sarah. Zij werkte daar namelijk een aantal jaar op een surfschool en hield daar, zonder dat zij hier vooraf vanaf wist, haar eerste optreden voor publiek. 

Sarah was altijd al muzikaal en met muziek bezig, dit hebben haar ouders haar in haar jeugd meegegeven. Ongeveer twee jaar geleden begon Sarah muziek maken echt serieus te nemen. Bekende rapper Snelle had haar namelijk gespot en was erg onder de indruk van haar. Dit motiveerde haar om zich meer te focussen op haar muziek, waardoor ze inmiddels al vijf nummers op Spotify heeft staan.  

Peugeot On Track

In deze reeks aan video’s van Peugeot On Track stapten verschillende opkomende artiesten in de auto bij zangers Leona Philippo. Met steeds een andere hybride of elektrische Peugeot als mobiele muziekstudio. De akoestiek van een Peugeot in combinatie met een hybride of volledig elektrische motor creëren de ideale setting om aan een track te werken. Tijdens deze reis hebben de artiesten hun eigen draai gegeven aan een track die Peugeot samen met Leona heeft laten componeren. Voor deze campagne was Wayne Parker Kent verantwoordelijk voor de productie en MHX voor de distributie. Een vanzelfsprekende samenwerking waarin strategie, concept en distributie hand in hand gingen.    

Win je eigen roadtrip weekend

Dit is alweer de laatste aflevering van de mini-serie ‘On Track’, wat betekent dat je vanaf nu kan stemmen op jouw favoriete track en kans maakt op een roadtrip weekend in een Peugeot naar keuze! Volg de stappen en maak kans:

  • Bekijk de compilatievideo nog één keer
  • Ga naar: de Peugeot ‘On Track’ pagina
  • Vul het formulier in
  • Kies in welke Peugeot je graag een roadtrip weekend wil maken
  • Maak kans op een weekend in een Peugeot naar keuze!