Schwarzkopf

Hoe content je eCRM operatie kan voeden

Bouw een directe relatie met de consument

Hoe kunnen content en UX/UI verbeteringen Schwarzkopf helpen nieuwe gebruikers aan te trekken? En hoe kunnen we dit doen terwijl we werken met de bestaande infrastructuur van het grote merk Schwarzkopf?

Strategie

Gebruik content om meer te leren over je publiek

Een gelaagd content programma met een bijbehorend UX/UI ontwerp dat organische bezoekers actief overtuigt om op die aanmeldknop te drukken. Maar niet voordat bezoekers eerst een blik getoond wordt in de wereld van Schwarzkopf, zodat zij worden aangemoedigd om zich te registreren voor volledige toegang.

Concept

Een gelaagd, content driven eCRM-platform

Vermakelijke verhalen die het publiek interesseren. Met daarachter een content funnel die de bezoeker converteert naar een geregistreerde gebruiker. Dat was het idee achter dit contentgedreven eCRM-platform.

Productie & Operatie

Een spel tussen UX/UI en content

Samen met Salesforce hebben we een platform gebouwd met verschillende contentlagen, UX / UI-ontwerp en interactieve functies. Volledig geïntegreerd in de bestaande infrastructuur en de tools van Salesforce om uiteindelijk de eCRM-database te vullen met duizenden nieuwe en betrokken gebruikers.

Ontdekken wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Neem contact op