Aah, de mannen terug van weggeweest! Maar huh, dit ken ik toch al?! 

Twee terechte constateringen. Na de laatste editie van The Brief eind september, kwam helaas de 2e coronagolf de kop opsteken met alle maatregelen van dien. Er is toen, met pijn in het hart, besloten om de opnames van The Brief tot nader orde op te schorten. En dat is nou net jammer gezien het feit dat dit de laatste maanden van mijn co-host Mark Schoones bij Wayne Parker Kent zijn. Dit gaat dan ook gepaard met een wisseling van de wachtEn dat is ook meteen een mooi moment om het format weer eens onder de loep te nemen. De hoe en wat houden we nog even voor ons, maar de kwaliteit zal zeker gewaarborgd blijven. Ondanks deze aderlating. 

Met het aanstaande afscheid in ons achterhoofd, zijn Mark en ik op een sentimentele reis gegaan door ons 101 episodes sterke repertoire gegaan. Daaruit hebben wij onze 5 meest bijzondere episodes gekozen. Daaruit hebben we het inmiddels gedateerde nieuwsoverzicht geschrapt en vervangen door een nieuw intro met een rondje beste content van de afgelopen afwezige maanden. Deze episodes krijgen de toepasselijke naam ‘ReBrief’. We trappen af met het gesprek met Hans Brouwer, oprichter en ceo van MassiveMusic. 

Aan alle diehard fans van Mark, niet getreurd. We laten jullie niet met een lege maag naar bed gaan; Maandag 21 december verschijnt de Afscheidsepisode van Mark op het podcastplatform van jouw voorkeur. In deze episode zal Mark de gast zijn en nemen Daan Zoetmulder en ik hem down de memory lane van zijn roemruchte carrière bij ons bureau. 

Wij hopen jullie onverzadigbare honger naar toffe marketing/marcom content in 2021 weer enigszins te stillen. Tot die tijd hopen we dat dit het een en ander goedmaakt en dat jullie ongedeerd deze crisis trotseren. 

Tot volgend jaar, 

 Matt (met een goedkeurend knikje van Mark)

 

Shownotes: 

 Over Hans: 

LinkedIn Hans Brouwer 

Website MassiveMusic 

 Beste content Matthijs:  

Boek No Rules Rules  

 Interview: 

The sound of Europa League 

Premier League Sonic Rebranding 

Cannes Party Aftermovie + Partypics 

Heineken – The takeover 

Childish Gambino – This Is America 

Ruben Engel op Spotify