Wayne Parker Kent nam dit jaar voor de eerste keer deel aan ADNIGHT, de ultieme kitchen review van de creatieve sector in Amsterdam. Tijdens ADNIGHT openen 50 creatieve bureaus hun deuren voor iedereen die letterlijk eens een kijkje in de keuken (and beyond) wil nemen.

Escape rooms

Op de Herengracht werd Wayne Parker Kent HQ omgebouwd tot maar liefst twee escape rooms. Bij de ingang konden bezoekers kiezen tussen spanning of ontspanning.

Zij die kozen voor spanning werden opgesloten in onze letterlijke escape room. Daar vertelde The Joker dat ze 7 minuten de tijd hadden om aan de hand van aanwijzingen en raadsels in de Batman themed kamer de sleutel te vinden en zichzelf te bevrijden.

Zij die kozen voor ontspanning, mochten even aan de alledaagse werkelijkheid ontsnappen in de figuurlijke escape room, waar ze konden genieten van massages, cocktails en cupcakes.

Een geslaagde avond

Wayne Parker Kent HQ werd druk bezocht. De escape rooms waren populair én oogstten veel lof. Uit de ‘echte’ escape room wist uiteindelijk slechts 5% te ontsnappen. #bettersticktoyourdayjob