En toen was het 2022. Een nieuw jaar en een nieuw hoofdstuk voor Wayne Parker Kent.

Een jaar geleden zaten we in lockdown en nu weer. Verre van ideaal voor een creatief bureau. Creativiteit floreert als mensen elkaar ontmoeten en er ruimte is om te spelen. Voor beide was te weinig plek in 2021. En tóch hebben wij een goed jaar achter de rug.

We bouwden aan een nieuw bureau. Met veel goede, gekke en talentvolle creatieven. We zijn gaan werken voor mooie, nieuwe klanten als ALDI, albelli, Circus Sport & Casino, Nestlé en Peugeot. We scherpten onze positionering aan en noemen onszelf nu full service content agency. En we gaven bier weg. Heel veel Superhelder bier. Al voelt dat alweer heel lang geleden.

Ondanks alle onzekerheden, kijken wij dan ook positief vooruit. Op een mooi, succesvol 2022!

2021 wrapped.

We kunnen terugkijken op een mooi jaar. Er ontstonden nieuwe samenwerkingen met nieuwe klanten én we brachten nieuwe formules, strategieën en kanalen bij bestaande klanten. We zijn trots op wat we geleverd hebben en trokken alles uit de kast om klanten te helpen in het behalen van hun doelen:

Dus: Special thanks aan de klanten waar wij mee hebben mogen samenwerken. Bedankt dat jullie deel uitmaakten van ons jaar, en dat wij deel mochten uitmaken aan die van jullie!

Cheers,